čtvrtek 10. února 2011

LG Optimus 2x

Dostal se mi tak trochu náhodou do ruky LG Optimus 2x co se má začít prodávat až asi za měsíc, tak se tu chci podělit s pár zkušenostma, i když jsou jen základní, moc jsem toho nevykoukal.
Oproti Samsung Galaxy S je LG trochu vetší na délku (ale to se dá asi zjistit z uveřejněných parametrů), na tloušťku je trochu robustnější, takže to není taková placka jako Samsung Galaxy S - na jednu stranu se lépe drží na druhou stranu nebude tak "neviditelnej" v kapse. Zpracováním mi trochu připoměl HTC Desire HD - snad o něco robustnější než zmíněná Galaxy S.
Co se týče výkonu (rozumněj benchmarku), odpovídá to již zveřejněným videím - v benchmarku dosahuje skutečně úctyhodných výkonů. Vzhledem k tomu, že jsem s výkonem neměl naprosto žádný problém ani u Galaxy S, nelze moc z uživatelského prostředí říct, že by tam dvě jádra byla znát. Ta budou cítit asi až v nějakých výpočetně složitějších aplikacích, jako je detekce vzoru v obrazu a podobné vypoženosti. A samozřejmě ve hrách.
Každopádně za svou cenu je to jistě favorit letošního roku - vždyť má stát stejně jako běžné jednojádrové Androidí telefony - stejně jako Desire HD a snad méně než Google Nexus S.

Žádné komentáře:

Okomentovat